Триває капітальний ремонт дороги по вулиці Захисників України. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

На сьогоднішній день прокладено 500 метрів внутрішньої зливової каналізації вздовж вулиці Захисників України від блок-посту з боку Донецька. Через кожні 50 метрів укладають поперечні труби для відведення води. Таку підземну мережу облаштують до кільцевої розв’язки. 

Також вже прокопано 650 м траншеї для прокладання труб. Паралельно ведуться роботи на ділянці дороги від вулиці Богдана Хмельницького до Привольної. Тут рух перекрито орієнтовно на місяць. 

Схеми об’їзду встановлені по обидва боки по вул.Захисників України. Також рух транспорту регулюють співробітники поліції та підрядної організації, що виконує роботи. 

Шляхопровід на в’їзді у місто з боку Дніпра перекривати не будуть. 

За планами, цього року дорожники мають закінчити укладання зливової каналізації та нижнього шару асфальтобетону і встановити освітлення. Про це повідомив інженер технагляду Управління капітального будівництва Покровської міської ради Олександр Будаков. Наступного року мають бути встановлені 8 зупиночних комплексів та прокладені тротуари. 

Загалом зараз на об’єкті працюють близько 75 співробітників підрядної організації у дві зміни та кілька десятків одиниць великої техніки.