Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти. 

Сьогодні, коли наш народ змушений протистояти ворогу, захищати рідну землю від загарбника великою ціною втрат найкращих синів та доньок України, усі ми продовжуємо боротися та свято вірити в Перемогу. Сьогодні ми об’єднуємося та згуртовуємося у єдиній молитві за мир та спокій на нашій землі.

День світлого Воскресіння Христового завжди приносив нам радість, вселяв віру у завтрашній день і благословляв на добрі діла. Але сьогодні ми боремося в ім’я миру, добра і справедливості. Впевнений, що неможливо здобути перемогу над тими, у чиїх серцях віра та на чиєму боці правда.

Божого захисту всім нам! Особливо тим, хто на передовій, хто в сховищах, хто далеко від свого дому… Пам’ятайте: де б ми не знаходилися — думками ми всі поруч. Нас об'єднує віра у ЗСУ, перемогу і розквіт України, і нашої громади після війни.

Як світло перемогло темряву, так і добро завжди переможе зло! 

У Великдень бажаю всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині.

Зі святом Христового Воскресіння! Христос Воскрес!