Внаслідок надзвичайної події, яка сталася 1 травня в Покровську, зазнали руйнувань та пошкоджень різного ступеня кілька десятків приватних будинків. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта» з місця події.

Покровчани продовжують приводити свої подвір’я до ладу та згадують події вчорашнього вечора. Місцева жителька щойно зайшла з городу в будинок перепочити, як все здригнулося.

«Почалося бахкання. Що це, ми з чоловіком не зрозуміли. Дим валить, дуже темний, страшний. У хаті закрилися, під матрац залізли і сидимо. Відкриваємо двері – а у нас вікно полетіло. І друге вікно. І все почало летіти по двору», – згадує жінка.

Підраховує збитки й пан Сергій, чий будинок розташований майже впритул до місця події.

«Вікна повилітали, покрівлю пом’яло, гараж, сарай згорів. Кухні немає, паркану немає. Хата під знесення, відновленню, думаю, не підлягає: дуже пошкоджені вікна, двері, стіна», – розповів покровчанин.

На місці працюють екстрені служби. Електрики лагодять пошкоджені мережі, рятувальники продовжують гасити вогонь, що тліє ще відучора.

Заявки на обстеження пошкоджених будівель жителі можуть залишати через контактний центр Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news публікував офіційний коментар Покровської МВА щодо надзвичайної події у місті.