Вночі 24 квітня російські окупанти знову вдарили по місту Покровську. На місці обстрілу побувала знімальна група ТК «Орбіта».

У першій половині дня було відомо, що постраждали квартирні та під’їзні вікна в десяти багатоквартирних будинках. Служби фіксували наслідки руйнувань, працювали благодійники, людям видавали матеріали, допомагали лагодити зруйноване обстрілом.

«Зараз ми виконуємо перші, стабілізаційні заходи: забиваємо вікна, робимо першочерговий ремонт покрівель, щоб вберегти будинки від опадів», – розповів заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Поранених і загиблих внаслідок обстрілу немає. Окрім житлових будинків, постраждали інфраструктурні об’єкти.

«Є пошкодження в нашому медичному закладі – попередньо там більше 120 вікон мають пошкодження. Також пошкоджена котельня – на щастя, обладнання ціле», – розповів Олексій Стебель.

Внаслідок обстрілу виникла пожежа в адміністративній будівлі. Через загрозу повторних ударів рятувальники були вимушені декілька разів припиняти гасіння, але зрештою впоралися, поборовши вогонь на площі 120 квадратних метрів.

Цього року це був дев’ятнадцятий обстріл Покровської громади, а з початку повномасштабного вторгнення – шістдесят восьмий.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни обстріляли Покровськ.