Майстер спорту міжнародного класу по жиму штанги лежачи, майстер спорту по становій тязі та майстер спорту з пауерліфтингу – начальник дільничних офіцерів Покровського районного управління поліції Станіслав Сапон, окрім зайнятих перших місць у своїй ваговій категорії, став абсолютним переможцем серед усіх учасників змагань з пауерліфтингу «Кубок Хортиці» у сумі двоборства. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції.

Не дивлячись на щільний графік роботи в поліції, Станіслав Сапон знаходить час для свого спортивного захоплення – зайняття пауерліфтингом. Правоохоронець спортом захоплюється з дитинства та у свої 30 років є майстром спорту міжнародного класу по жиму штанги лежачи, майстром спорту по становій тязі та майстром спорту з пауерліфтингу.

Наразі Станіслав Сапон працює начальником дільничних офіцерів поліції Покровського РУП. Під його керівництвом працює 16 правоохоронців, які обслуговують понад 100 тисяч населення. Вдало поєднуючи роботу та спорт, поліцейський бере участь у змаганнях, на яких отримує призові місця. 20 червня Станіслав взяв участь у змаганнях зі станової тяги й жиму штанги лежачи, які проходили у Запоріжжі. Участь у спортивних заходах брали понад 100 спортсменів.

У важких змаганнях поліцейський виборов призові місця. Так, Станіслав Сапон посів І місце у жимі штанги лежачи у ваговій категорії до 82,5 кг, піднявши 162,5 кг, та І місце у сумарному двоборстві у ваговій категорії до 82 кг, яке включає жим штанги лежачи та станову тягу. Результати правоохоронця вражають: 162,5кг – це жим штанги лежачи, 235 кг – станова тяга, загальна маса – майже 400 кг!

За результатами змагань, покровський поліцейський став абсолютним переможцем серед усіх учасників змагань у сумі двоборств та посів 3 місце у жимі штанги лежачи також серед усіх учасників турніру різних вагових категорійКрім того, у змаганнях взяли участь і два вихованця правоохоронця. Обидва показали гарні результати та зайняли призові місця у своїх вагових категоріях серед юніорів.