30 серпня на базі ЗОШ №9 відбулась щорічна конференція освітян Покровської громади. Участь у заході взяли понад 200 педагогів, які підбили підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2020-2021 роках та визначилися із завданням на поточний навчальний рік.

Робота педагогічної конференції розпочалась із виставки навчально-методичних матеріалів «Нове освітнє середовище», де були презентовані кращі здобутки працівників освіти.

Звертаючись до учасників конференції, гості заходу - заступники Покровського міського  голови Костянтин Мілютін та Маргарита Ідрісова наголосили на важливості впровадження нових форм навчання та створення умов як для учнів, так і для педагогів.

«Так сталось, що на наші часи прийшлися великі зміни. Головне, що ми з вами повинні зробити – навчити наших дітей бути успішними. Мені випала честь вітати випускників громади із закінченням школи у цьому році і я був вражений їхніми здобутками. І в цьому є ваша заслуга також. Керівництво міста робить все можливе для того, щоб  умови, в яких ви працюєте, були кращими. Бажаю вам натхнення в новому навчальному році, успіху вам та усій нашій громаді», - зазначив Костянтин Мілютін.

За сумлінне та відповідальне ставлення до організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році сімом педагогам були вручені листи подяки.

Вчителі, які підготували учнів з найвищими результатами ЗНО, отримали від Покровської міської ради грошові сертифікати на суму від 10 до 20 тисяч гривень.

«Ми пережили пандемію, але здобули нові досягнення. Разом з вами першими в регіоні презентували стратегію розвитку освіти, про яку сьогодні говорить вся Донецька область. Це свідчить про те, що ви не лише стоїте на сторожі здоров’я наших учнів, а і піклуєтесь про їх інтелектуальний розвиток. Вдячна кожному, хто долучився до вакцинації та доклав зусиль для того, щоб уроки проходили у режимі «офлайн», - звернулась до педагогів Маргарита Ідрісова.

Під час заходу присутні підбили підсумки роботи закладів освіти у 2020-2021 році, ознайомились з завданнями на новий рік, обговорили питання щодо цифровізації навчального процесу, розвитку шкільного підприємництва, організації харчування, медичного огляду та вакцинації освітян, реалізації державної політики із забезпеченням якості освіти та взаємодію з міським центром соціальних служб у Донецькій області.

pokrovsk-rada.gov.ua