Подвійне свято - Всеукраїнський день бібліотек та ювілей міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка відзначили у Покровську. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

З теплими словами привітань до присутніх звернулася секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. Вона наголосила на важливості праці бібліотекарів та зазначила, що міська влада працює над тим, щоб у всіх бібліотечних закладах громади панував лад.

Міський голова Руслан Требушкін побажав щирої турботи, доброти та любові до читачів, адже саме ці почуття є запорукою довголіття.

Бібліотекарів громади привітали також начальниця відділу культури, туризму та ОКС Олена Олехнович, в.о. начальниці відділу освіти Любов Воротинцева, голова Покровської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Розкошна, директорка КЗ «Покровська міська публічна бібліотека» Кристина Тумасова та голова Покровської міської організації професійної спілки працівників культури України Олена Нєвєрова. 

Кращих представників професії нагородили грамотами та подяками, а також пам’ятними подарунками.

У свою чергу бібліотекарі подякували друзям усієї бібліотечної системи громади, які завітали на свято, за співпрацю та вірність спільній меті.

Святковий настрій учасникам заходу створили виступи вихованців та викладачів музичної школи ім. М.Д. Леонтовича.