КП «Покровськводоканал» отримав черговий гуманітарний вантаж від Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні: водовоз для транспортування питної води ємністю 16 м³, а також запірну арматуру, труби та ємності для води. Про це повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

«Продовжуємо вирішувати питання водозабезпечення громади, – зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. – Є три напрямки, один з яких – це підвезення як технічної, так і питної води. Впевнений, відтепер графік її розвезення  буде більш адаптований до наших мешканців. Дякуємо нашим партнерам за цю допомогу».

Новий водовоз зараз використовують для роздачі питної води біля котельні №1 в мікрорайоні «Лазурний». Тут є свердловина, але тимчасово вона не працює, тому що перед початком опалювального сезону опресовуються тепломережі.

«Крім того, ми отримали ще один 9-кубовий водовоз для транспортування технічної води, який було придбано за кошти місцевого бюджету. Зараз ми його запускаємо за маршрутом, узгодженим з комітетом самоорганізації населення», – повідомив заступник покровського міського голови Олександр Добровольський.  

Таким чином, у «Покровськводоканалу» вже три водовози. Перший водовоз для питної води вартістю 3,6 млн грн підприємство придбало за власні кошти.