Сьогодні відбулося виїзне засідання колегії Покровської райдержадміністрації, участь в якому взяли міські, селищні та сільські голови з усього району.

Було розглянуто два питання: підготовка об’єктів житлово-комунального господарства району до опалювального сезону та звіт щодо організації збирання врожаю ранніх зернових та зернобобових культур у поточному році.

За словами начальниці відділу ЖКГ, містобудування та архітектури Покровської РДА Вікторії Гетьманської, на підготовчі роботи з бюджету було витрачено понад 100 мільйонів гривень: «Станом на 20 вересня загальний показник готовності об’єктів до осінньо-зимового періоду складає 95%. У районі нараховується 195 котелень, які на 83% готові до настання холодів».

У свою чергу начальниця Управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надія Масло повідомила, що на даний час на території району триває збирання соняшника та кукурудзи. Середня врожайність зернових по району складає 40 центнерів з гектара. Найвищій показник - у Шахівської громади.

За ініціативою Покровського міського голови Руслана Требушкіна після засідання для учасників виїзної колегії було організовано екскурсії на збагачувальну фабрику «Свято-Варваринська» та до парку «Ювілейний».

pokrovsk-rada.gov.ua