Про результати роботи Покровського районного управління поліції за 6 місяців поточного року відзвітував перед депутатським корпусом та громадою начальник поліції Покровського району Юрій Кондрацький. Про це повідомляє Покровське РУП.

На початку зустрічі Юрій Кондрацький проінформував присутніх про стан правопорядку в Покровському районі та зауважив, що в порівнянні з минулим роком криміногенний стан значно покращився. Серед скоєних злочинів домінують крадіжки. Юрій Миколайович зауважив, що правоохоронці постійно проводять роботу у сфері виявлення та вилучення наркотичних речовин, незареєстрованої зброї та вибухівки.

Під час робочої наради були обговорені проблемні питання, які виникають під час взаємодії та розглянуті шляхи їх вирішення.

Наприкінці зустрічі керівник Покровського РУП відзначив, що завдяки співпраці з активними городянами та місцевою владою, в районі успішно реалізовується програми «Безпечний будинок», «Правопорядок» та «Поліцейський офіцер громади». Також функціонують громадські формування, представники яких разом зі співробітниками поліції патрулюють вулиці, проводять спільні рейди, спрямовані на виявлення та припинення правопорушень.

«Хочу подякувати місцевій владі та депутатському корпусу за порозуміння та сприяння роботі поліції. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо зробити наші міста безпечними», - підсумував свій виступ начальник Покровського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області Юрій Кондрацький.