У Покровську триває масова вакцинація від COVID-19. У місті працюють дві мобільні бригади медиків, які проводять щеплення на підприємствах. Сьогодні вакцинацію пройшли близько 50 співробітників КП «Покровськводоканал», інформує прес-служба Покровської міськради.

За словами директора комунального підприємства Руслана Лінника, тим, хто виявив бажання зробити перше щеплення, були запропоновані на вибір декілька вакцин.

«Щеплення, як і вибір самого препарату – це вибір кожного. Сьогодні наші співробітники вакцинуються препаратами Pfizer та CoronaVaс. Ми сподіваємось, що 80% колективу прищепиться. Це дасть змогу не лише зберегти власне здоров'я, а й гарантувати безперебійну роботу підприємства».

Кожного, хто прийшов на вакцинацію, оглядає лікар. Вимірюється температура та тиск. Лише після схвалення медичного працівника, людині вводиться вакцина.

«На сьогодні у Покровську вже вакциновано 12 тисяч мешканців. Щоденно отримують щеплення близько 200 осіб. Активно приєднуються підприємства міста, і ми намагаємось організувати процес вакцинації таким чином, щоб не «відривати» працівників від робочого процесу. Ми запрошуємо усіх приєднатися до кампанії, адже рівень захворюваності з кожним днем лише зростає», - зауважила директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Інеса Остряніна.