У Покровську згідно з графіком продовжується поточний ремонт доріг. Сьогодні дорожники працюють на площі імені Шибанкова та вулиці Київська. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

До ямкового ремонту центральної площі міста підрядники приступили ще на початку тижня. Тоді було проведено фрезування дорожнього покриття декількох ділянок та підняття двох каналізаційних люків.

Сьогодні відбуваються роботи з асфальтування.

За словами фахівців Житлово-комунального відділу Покровської міської ради, асфальт кладуть великими картами. Загальна площа покриття складає 475 квадратних метрів. У роботі задіяно близько 8 одиниць спеціалізованої техніки.

Паралельно проведенню поточного ремонту дорожнього покриття на площі Шибанкова ведуться роботи на вулиці Київська. Там буде покладено 360 квадратних метрів нового асфальту.

Згідно з планами житлово-комунального відділу, вже цього понеділка, 12 липня, мають розпочатись ремонтні роботи на «горбатому» мості.

Щоб не створювати аварійно-небезпечну ситуацію на дорозі та не заважати пересуванню автотранспорту, дорожники працюватимуть уночі. З 19 години до 5 ранку буде обмежений односторонній рух.