Благодійники з Німеччини продовжують виявляти свою підтримку мешканцям Донеччини. Зокрема, днями представники філії «Ерцте дер Вельт» в Україні передали Управлінню соціального захисту населення м. Покровськ гуманітарний вантаж.

Як повідомляє Покровська МВА, допомога складається з непродовольчих товарів та засобів особистої гігієни - того, що вкрай необхідно соціально-незахищеним верствам населення, а саме: підгузки для дорослих, пелюшки, урологічні прокладки, матраци, рушники, ковдри, подушки, покривала, тонометри, термоси.

«Хочемо щиро подякувати представникам філії «Ерцте дер Вельт» за їхню допомогу та турботу про нашу громаду. Передані речі та засоби гігієни стануть невід’ємною частиною повсякденного життя багатьох людей і допоможуть їм подолати труднощі, пов’язані з воєнним часом», - зазначив начальник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Для довідки. Гуманітарна організація «Ерцте дер Вельт» (Ärzte der Welt) – це німецький підрозділ міжнародної мережі «Лікарі світу» (Médecins du Monde/Doctors of the World (MdM).

MdM надає невідкладну медичну допомогу під час стихійних лих і кризових ситуацій, підтримує доступ до медичної допомоги та, якщо можливо, допомагає в заходах з відновлення. У тому числі мережа бере активну участь у зниженні ризиків і забезпеченні готовності до них, а також у довгостроковому співробітництві в регіонах, що знаходяться у скрутному становищі.