З 1 по 11 липня у столиці Грузії Тбілісі відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів, участь у якому взяли й спортсмени з Покровська – вихованці відомого у місті тренера Бориса Каримова. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

Ренат Чубревичев та Максим Наумов стали єдиними представниками Донецької області у складі збірної України. Серед інших учасників – представники 37 країн.

За результатами проведених поєдинків боксери з Покровська зайняли перше та третє місце. Вітали спортсменів та тренера з перемогою на змаганнях такого високого рівня Покровський міський голова Руслан Требушкін, його заступниця Маргарита Ідрісова та начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

«Бокс – це один з видів спорту у нашому місті, де є системність в отриманні таких високих результатів. Пишаємось нашими чемпіонами та чекаємо на їх участь у чемпіонаті світу», - зауважив Руслан Требушкін.

Привітала покровських чемпіонів і Маргарита Ідрісова, яка своєю чергою відзначила високий рівень підготовки спортсменів та їх прагнення до високих результатів.

У рамках програми заохочення спортсменів Ренат Чубревичев, Максим Наумов та їх тренер Борис Каримов отримають грошову премію від Покровської міської ради.